Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ ОТ WWW.NESHTOZAOBUVANE.COM

 

 Уважаеми клиенти, ако решите да ползвате нашия електронен магазин, е необходимо да се съгласите с нашите условия. Тези условия обвързват всички потребители на сайта, независимо дали са регистрирани или пазаруват като гости.

1. Общите условия уреждат търговските отношения между Дон Симон 89 ЕООД и и потребителите на интернет магазин „Нещо за обуване”, начина за използване, заявяване и закупуване на предлаганите стоки. Настоящите условия на договор за покупко-продажба от разстояние са по смисъла на Закона за защита на потребителите и се сключва между Дон Симон 89 ЕООД , ЕИК 205571407, регистрация в гр. Пловдив по Закон за Търговския регистър, наричано по-долу за краткост доставчик от една страна и лицето, съгласило се с Общите условия , наричан по-долу потребител.

 

2. Необходими условия, за да се направи поръчка:

 2.1 Регистрация в електронния магазин

 2.2 Възможно е да пазарувате като гост без да се регистрирате в системата на сайта

 2.3 Валиден email адрес

 2.4 Вярно и коректно попълнени адреси за доставка и фактуриране(при необходимост)

 2.5 Вярно и коректно попълнени име/фамилия и данни за контакт

 

3. Условия за доставка

 

При направена от Вас поръчка в нашата онлайн платформа, наш консултант ще се свърже с Вас по телефон, за да потвърди и уточни детайли по доставката. В случай, че не бъде потвърдена изискваната информация по телефон, поръчката остава със статус „Непотвърдена” в период от 2 дни, ако до края на този срок тя не бъде потвърдена по телефон поръчката се анулира.

Дон Симон 89 ЕООД си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него. Наличните стоки се обработват и изпращат с куриер (ЕКОНТ) в рамките на един работен ден след потвърждаване на поръчката.

Ако клиентът се откаже от своята поръчка, след като вече е изпратена до него, той дължи разходите по транспорта на вече изпратената стока в двете посоки.

Непотърсени и неполучени поръчки до 7 дни, автоматично се анулират в нашата система.

 

4. Възможните начини за плащане на покупките от сайта са:

Ø  в брой с наложен платеж

 

5. Дон Симон 89 ЕООД запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

Всяка стока мове да бъде върната в 14 дневен срок по ЗЗП. При условия, че:

Ø  имат ненарушен външен вид на опаковка ( това вклюва всички стикри, етикети и други отличетелни белези)

Ø  продукта не е използван освен за проба ( функционалност и размер)

 Ако при получаването на пратката, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера - още при самото получаване на стоката.

6. Дон Симон 89 ЕООД издава документ за продажба за всяка извършена транзакция.

7. С регистрацията си в нашия сайт Вие се съгласявате да получавате периодично от нас промоционални съобщения, новини за нови продукти и промоции на Вашата електронна поща. Ако не желаете да получавате промоционални съобщения, може да се отпишете от нашия бюлетин на посочен e-mail в самия него.

С прочитането на тези условия и впоследствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail адреси и телефон.

 

Последна актуализация на Условията за ползване на сайта: Март  2019 г.

 

Приятно пазаруване!

Екипът на Дон Симон 89 ЕООД